ΚΕΝΤΡΟ

Home | ΚΕΝΤΡΟ

Ποιοι Είμαστε

Tο Southeastern Fertility Solutions παρέχει εξειδικευμένες θεραπείες γονιμότητας σε γυναίκες και ζευγάρια που επιθυμούν να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια. Ιδρύθηκε από τον Δρ. Ιωάννη Ζερβομανωλάκη και αποτελεί εξέλιξη του Woman Center Care & Cure, ενός από τα πρώτα εξειδικευμένα Κέντρα στην Ελλάδα για την υγεία της γυναίκας που ξεκίνησε ο Δρ. Ζερβομανωλάκης μαζί με Παθολόγο-Ογκολόγο Δρ. Φλώρα Σταυρίδη, με την επιστροφή του στην Ελλάδα μετά από επιτυχημένη καριέρα στο εξωτερικό.

Στο Southeastern Fertility Solutions, ο Δρ. Ζερβομανωλάκης και η εξειδικευμένη του ομάδα χρησιμοποιούν τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες επιστημονικές μεθόδους για τη διατήρηση της γονιμότητας της γυναίκας αλλά και για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος γυναικείας ή ανδρικής υπογονιμότητας.
Η πολυετής εμπειρία του Δρ. Ζερβομανωλάκη σε Ελλάδα, Γερμανία και Αυστρία, αλλά και τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας του στην εξωσωματική γονιμοποίηση, αντανακλούν την υψηλή επιστημονική του κατάρτιση και την τεχνογνωσία του στις πιο σύγχρονες μεθόδους. Η εξατομικευμένη προσέγγιση, η ολοκληρωμένη φροντίδα και η συνεχής υποστήριξη που παρέχει η ομάδα του Southeastern Fertility Solutions έχει βοηθήσει εκατοντάδες ζευγάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό να γίνουν γονείς με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Παράλληλα, το Southeastern Fertility Solutions παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που αφορούν σε γυναικολογικά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει η σύγχρονη γυναίκα, σε οποιαδήποτε στάδιο της ζωής της και αν βρίσκεται.
Το Southeastern Fertility Solutions συνεργάζεται με την πρότυπη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις, μέλος του Ομίλου Hellenic Healthcare Group (HHG), η οποία αποτελεί μια μονάδα πρότυπο σε όλη την Ευρώπη για την Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή.

Γιατί να μας Επιλέξετε

Στο Southeastern Fertility Solutions στόχος μας είναι να κάνουμε το ταξίδι προς την απόκτηση ενός παιδιού ασφαλές και αποτελεσματικό. Για εμάς κάθε γυναίκα και κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό, και γι’αυτό είμαστε δίπλα σας συνεχώς παρέχοντάς σας την υποστήριξη και την επιστημονική συμβουλευτική που χρειάζεστε για να αποφασίσουμε από κοινού την καταλληλότερη θεραπεία που θα οδηγήσει στην επιτυχία.

Επιστημονική Εξειδίκευση
Στο Southeastern Fertility Solutions χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνολογίες για να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία ακόμα και τις πιο δύσκολες αιτίες γυναικείας και ανδρικής υπογονιμότητας

Πολυετής Εμπειρία
Mε 25 χρόνια εμπειρίας στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, είμαστε σταθερά δίπλα σε κάθε γυναίκα και σε κάθε ζευγάρι στο ταξίδι προς τη δημιουργία οικογένειας

Υψηλά ποσοστά επιτυχίας
Με υψηλά ποσοστά επιτυχίας στην εξωσωματική γονιμοποίηση ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις έχουμε βοηθήσει ζευγάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό να γίνουν γονείς με ασφάλεια, μεθοδικότητα και σεβασμό

Gallery