Μονάδα ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις

Home | Μονάδα ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις

Μονάδα ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις

O Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης είναι Partner στη Μονάδα ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις, τη μεγαλύτερη και πλέον σύγχρονη Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 2022, από τον μεγαλύτερο όμιλο παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, τον Όμιλο Hellenic Healthcare Group, δίνοντας ελπίδα σε χιλιάδες υπογόνιμα ζευγάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Μονάδα, βρίσκεται πλησίον των μεγαλύτερων νοσοκομείων της χώρας, ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ, προσφέροντας με τον τρόπο αυτό μια ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση προς τους ασθενείς.

Tεχνολογία Αιχμής

Με σύμμαχο την επιστήμη και την τεχνολογία, η Μονάδα ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις, πρωτοπορεί, διαθέτοντας το πλέον προηγμένο εμβρυολογικό εργαστήριο στην Ελλάδα και ένα από τα καλύτερα στον κόσμο, όπου εφαρμόζονται οι πιο καινοτόμες και εξειδικευμένες μέθοδοι εξωσωματικής γονιμοποίησης. Οι άρτια εξειδικευμένοι και με πολυετή εμπειρία εμβρυολόγοι της Μονάδας, έχουν στη διάθεσή τους υπερσύγχρονο εξοπλισμό, όπως μεταξύ άλλων, συστήματα time-lapse με καινοτόμους επωαστές νέας τεχνολογίας με ενσωματωμένες δυνατότητες συνεχούς (24ης) παρακολούθησης εμβρύων, σύστημα εξαερισμού Life Aire IVF- μοναδικό στην Ελλάδα- που βελτιώνει έως και 14.9% τα ποσοστά επιτυχίας της εξωσωματικής γονιμοποίησης, σύστημα ιχνηλάτησης και ταυτοποίησης RIWitness, σύστημα παρακολούθησης των συνθηκών του εργαστηρίου Log and guard, το πρωτοποριακό Σύστημα Τεχνητής Νοημοσύνης IVFVision.ai, και τράπεζα κατάψυξης.

Υψηλά ποσοστά επιτυχίας

Η Μονάδα ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις, υποστηρίζεται από μια κορυφαία ομάδα καταξιωμένων ειδικών, ιατρών εξειδικευμένων στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και εμβρυολόγων, που έχουν εκπαιδευτεί στα καλύτερα κέντρα παγκοσμίως και διαθέτουν τη μεγαλύτερη εμπειρία στον τομέα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στη χώρα μας, έχοντας βοηθήσει μέχρι σήμερα να έρθουν στον κόσμο περισσότερα από 70.000 μωρά.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη Μονάδα ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο https://www.hygeiaivf.gr/

Gallery