Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης

Home | Ομάδα | Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης

Μαιευτήρας – Χειρουργός – Γυναικολόγος, MD, PhD, MBA, MPH

T: 6977164159 |E: zervomanolakis@sfsivf.gr

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης απέκτησε την Ειδικότητα Μαιευτικής-Γυναικολογίας στη Γερμανία και έλαβε τον τίτλο του Διδάκτορα στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή από το Πανεπιστήμιο της Βόννης, μελετώντας την ποιότητα των εμβρύων σε σχέση με τα πρωτόκολλα διέγερσης των ωοθηκών. Στα πλαίσια της διατριβής του απέκτησε εμπειρία ως ερευνητής στο Yale University και το National Institute of Health στη Washington D.C. , ΗΠΑ.
 
Διετέλεσε Αναπληρωτής Διευθυντής της Κλινικής Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του Πανεπιστημίου του Innsbruck στην Αυστρία, όπου ασχολήθηκε με όλο το φάσμα γονιμότητας και συχνών αποβολών, ενώ τιμήθηκε με τα ερευνητικά βραβεία της Αυστριακής Εταιρείας Γυναικολογίας και της Αυστριακής Εταιρείας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής για την έρευνά του στη διατήρηση γονιμότητας νέων γυναικών με καρκίνο.

Αξιοποιώντας τις σπουδές Healthcare Management  στο Πανεπιστήμιο UMIT του Innsbruck και MBA στο ALΒA Business School του American College of Greece, προσέφερε με επιτυχία τις υπηρεσίες του από θέσεις ευθύνης σε μεγάλες Μονάδες Εξωσωματικής Γονιμοποίησης της Ελλάδας και του εξωτερικού , ενώ συμμετείχε σε προγράμματα μετεκπαίδευσης των Πανεπιστημίων Harvard και Stanford.

Σήμερα, Δρ. Iωάννης Ζερβομανωλάκης μαζί με μια ομάδα διακεκριμένων Eλλήνων επιστημόνων είναι Partner στη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής YΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο προηγμένα Κέντρα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ελλάδα.

Ο Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης, είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής ESHRE, της Αμερικανικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής ASRM, της Διεθνούς Εταιρείας Διατήρησης Γονιμότητας ISFP και του Γερμανικού Πανεπιστημιακού Δικτύου Διατήρησης Γονιμότητας Fertiprotekt.